Sivestr 2022

V termínu od 31.11. do 2.1. jsme pobyli ve Vinoři. Strávili jsme silvestr ve společnosti Hedviky, Pepči, Kryštůvka, Rozárky, Apolenky a Nikči. Letos se to trochu zamotalo hlavně z důvodu nemocí (Karolínka i já jsme měli kašlíček a rýmičku, Lůca musela do práce …). Původně měli být na silvouši i Bíců, ale neměl se kdo postarat o jejich pejsky, protože ve Vinoři panují kočky :-)). Snad tedy někdy příště.

Na silvestra jsme vlastně přijeli na poslední chvíli. Nakonec jsme vše stihli. Předsilvestrovský ohňostroj nedaleko fotbalového hřiště s „kamarády z Vinoře“. Loni jsme si potykali s úplně jinými lidmi než letos. :-)) Takže pro nás byly všichni nový. To překvapení když Pepča je vlastně Michal :-)). Měli jsme dokonce možnost si vystřelit ze signální pistole „jako fakt rána“. No a pak jsme ještě zaskočili na točené pivko a něco málo snědku k Ondrovi.

No a pak už jsme odpočítali Nový rok, zapili to šampaňským a já šel spinkat. Ostatní však vydrželi až do opravdu ranních hodin. Není divu že jsme 1.1. vstávali až po 12té :-))

Večer jsme se překonali a šli se podívat do Lumina parku. Musím se přiznat, že jsem byl příjemně překvapen a i dětem se to moc líbilo. Akorát se to fakt nedá vyfotit :-))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *