Krkonoše

Po několika letech jsme se vrátili na chatu Madetu. Vlastně jsme tu naposledy byli když začal Covid. Ale to je úplně jiná historie. Turci letos lyžovali pouze na vleku u chaty (Luky chodil v ČB normálně do školy). Maty se poprvé postavil na snowboard. A Kája začala s lyžováním a poprvé jela na vleku.

Ostatní se byli podívat i jinde (Herlíkovice a Špindl). Jeden den jsem se vypravili na Sněžku, ale ten nápad snad měly celý Krkonoše a tak jsme se podívali jen k lanovce. :-)) I tak to byl parádní výlet při super počasí. Druhý den se na Sněžku vydal po vlastní ose Robča a tomu se to na rozdíl od nás povedlo. Jeden den běžkování obětovali i Vendula s Magdou a myslím, že Martin taky někam běžel.

Poslední den se nám trochu zakabonilo a tak jsme ho strávili v Aquaparku. Nový aquapark ve Vrchlabí byl parádní. Trochu jsme si museli počkat než se dostaneme na řadu ale zážitek za to opravdu stál.

„Jo a ze neděle na pondělí se ve Strážném strašně střílelo, ale naštěstí jsem včas všechny varoval a nikomu se nic nestalo“ :-)) Dokonce jsme našli všechny věci co SE večer ztratili rukavice, bota, čepice, bríle, mobil, klíče, foťák, krytka na foťák, koště jo byl to plodný večer za účasti Horyho a Sojera :-)).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *