Gmünd

Jsou stále prázdniny a tak jsme se vydali prozkoumat krásy a slasti termálních lázní v Gmündu. Osobně si myslím že jsem tam nikdy nebyl nebo si to už nepamatuju. Jediné co mohu napsat že to bylo parádní. Jeli jsme ve složení Veseckých (Robča, Verča a Vojta) a Turci (Já, Maty a Kája). Takže pánská jízda. Holky nemohli Lucka byla po noční a před noční a Vendy se starala o Vašíka.

Děti vyzkoušeli všechny vymoženosti, které park skýtá a mi jsme taky nezahálely. Původně jsme se báli nechat děti bez dozoru dát si saunu. Byla sice možnost střídat se v sauně pro jednom, ale to jsme taky nechtěli. Takže první kolo proběhlo s nařízením, že děti mohou jezdit na tobogán, jít do vířivky nebo do dětského bazénu. Když jsme se vrátili, našli jsme je všechny v divoké řece (Karolínka bez křidélek) a byly strašně spokojené. No nebylo zbití. Neposlechly. Strašně jsme na ně řvali, zlobili se na ně a jeli okamžitě domů. Konec výletu „šmidra vydra“.

Děti jsou samostatný tak jsme dokončili odpočinkový rituál následně trochu zablbli s dětmi a šli na saunovací rituál s medem (šli jsme tam na poslední chvíli ale vešli jsme se). Ten jsme zakončili koupáním v jezeře. Voda byla opravdu studená. Tisíc bodajících jehliček jsem zažil asi poprvé. Pak jsme chtěli zajít na saunový rituál s pivem (tam jsem se bohužel nevešli a to jsem šli včas). Tak jsme dali nějakou saunu a opět skončili v jezeře. Věděli jsme do čeho jdeme ale bylo to snad ještě horší než poprvé.

No a paku už jsme se naplno věnovali dětem. Tobogán, výřivka, venkovní bazán, divoká řeka, na babu a vybika. Následovala večeře zase blbnutí, lejzrová šou, zase blbnutí, poslední řeka a do sprch.

Prostě krásnej den. Západ slunce jsem těsně nevyfotil. Objevil se mrak, když jsem šel pro foťák a už nezmizel. Ale aspoň jsem pro něj došel jsou aspoň nějaký fotky. Večerní sluníčko bylo fakt boží.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *