Vodácké závody Strakonice

Letos 40 ročník vodáckého orientačního závodu. Respektive první ročník se prý konal v roce 1983. Otázkou je jestli se konali všechny ročníky, ale to už nikdo nedohledá. Každopádně nehledě na ročník nás podpořilo počasí a bylo naprosto úžasně.

Během sobotního závodu se letos neobjevily žádné nestandardní výkony a to znamená, kde startoval Ada, tam se hrálo jen do druhá a třetí místa. Klasicky proběhl doprovodný program vzduchovky, švihadlo, šipky a lukostřelba ve všech kategoriích.

V neděli jsme dopoledne zablbli na vodě (trochu jsme vykoupali Jasmínku, která nám nedopatřením vypadla z raftu). Po obídku jsme vyrazili na cyklovýlet podél Otavy do Hoštic a zpět.

V pondělí už zbývalo jen zabalit, navštívit dětské hřiště, nakrmit kozičky a poobědvat v Sokolovně. No a to jsme taky udělali.

Co se mi vybaví při vzpomínce na tento víkend. Zase jsme se s Katkou při závodech koupali (ale jen jednou). V baru jsme snad všichni oslavili narozeniny, protože na otázku „Neměl/a jsi narozeniny v posledním roce?“ se nedá odpovědět jinak něž „Ale ano“. Vše ostatní se dá dohledat na fotografiích.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *